Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huom! Muistakaa liittää yhteydenottoonne yhteystiedot, mieluiten sähköpostiosoite, ilman yhteystietoja en pysty vastaamaan!

CredLex :

Tämän sivuston tarkoitus on neuvoa yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä saatavien perintään, velkojen perintään ja laskujen perintään liittyvissä asioissa siten, että siihen pystyy omatoimisesti sivustolta löytyvien ohjeiden ja mallien mukaan.     

Sivustoon on lisätty sivukartta, josta selviää sivuston sisältö ja aiheet ja jolla pääsee navigoimaan halutulle sivulle ja asialle.

 

Sivustosta on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertainen, koska suurin osa velkomusjutuista päätyy riidattomaan menettelyyn ja yksipuoliseen tuomioon ja sitä kautta ulosottoon. Riitaisten asioiden käsittely on pääpiirteissään selvitetty, kovin yksityiskohtaisesti sitä ei voikkaan selvittää, koska jokaisella riitaisella asialla on omat erityispiirteet. Riitaisessa asiassa kannattaa kääntyä lakimiehen puoleen koska nykyinen oikeudenkäyntimenettely on sellainen, ettei siitä maallikko helposti selviä.

Konkurssi ja sitä vastaavat menettelyt on selvitetty, koska välttämättä osa saatavista ajautuu ko. menettelyihin ja velkojan tulee tietää miten toimia. Melko harvoin näissä kuitenkaan syntyy riitoja ja kertymä niistä on murto-osa saatavasta.

Sivustoa kehitetään ja täydennetään koko ajan lisäämällä linkkejä ja alihakemistoja, mutta tämä runko on pohjana ja lisäykset koskevat lähinnä riitaisia asioita, vakuuksia, takauksia, valitusmenettelyä ja muita turvaamistoimia.

Neuvonta on lähtökohtaisesti maksutonta (ensimmäinen sähköposti), mutta jos se edellyttää toimenpiteitä, yhteydenpitoa viranomaisiin tai muita kustannuksia, ilmoitamme siitä erikseen. Neuvonta tapahtuu saatujen tietojen perusteella.

Korostan vielä sitä, että emme harjoita perintätoimintaa! Emme peri päämiesten lukuun saatavia, emme säilytä perittyjä varoja. Neuvomme perinnässä yksittäisten toimeksiantajien omaa perintää ja hoidamme velka/velkomusasioita lakiasiaintoimeksiantoina.

Sivuston saamiseksi mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi pyydän palautetta, asiallista kritiikkiä, toivomuksia mistä pitäisi kirjoittaa ja selvittää. Myös jos jokin asia jää epäselväksi tai tulee väärinymmärretyksi, tai jos jokin linkki ei toimi. Palautelomake on pääkategoriassa Palaute!

Vielä: Jos oletussähköpostinne (esim Outlook) ei toimi, kokeilkaa seuraavaa, valitkaa ylhäältä työkalut tai tools, internet valinnat/internet options, ohjelmat/programs ja vaihtakaa oletussähköposti/e-mail toimivaan valikosta. Jos ei onnistu, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen lawnet@netti.fi.

 

Ongelmia asunto/kiinteistökaupassa                                                                    haluatko hoitaa myynnin itse                               BitLex

Ongelmia velkojen kanssa                            DebtLex

 

 

 

©2019 Saatavien perintä - suntuubi.com